Van hátránya ennek a kibebaszott svájci szisztémának is, azaz hogy minden szépen meg van szervezve és csak idomulni kell hozzá és akkor szépen éldegél az ember, mert mások is így csinálják.
Nos van ez a szemetes dolog, gyűjtöd-gyűjtöd a szemetet. mikor teli van, akkor leviszed. Aztán véletlen egy rohadó hagymát dobsz ki, te pedig elmész 1 hétre - és a zacskót nem viszed le a kukába, mert még csak félig van, minek pazarolni a drága szemeteszacsit - a hagyma attól még tovább rothad benne. Konkrétan a szemetes kinyitásakor a reggelit utánaküldtem perisztaltikusan, de ekkor már nem "spórolhattam" tovább, muszáj volt levinni a szemetet.
4 megjegyzés:
haha, na ez ügyben én is ki akartam faggatni valaki régebben itt lakót, hogy hogyan csinálják? egy jó kis csirkebőr (igaz, főként nyúzott filét kapni csak...), nálunk nagy tételben keletkező szaros pelenka, remek.
a hagymára egyébként megoldás a zöldhulladék külön gyűjtése, az ingyen kihajítható bármikor. a pelenkára azt alkalmazom, hogy kisebb zacsiban, a pincében gyűjtöm, arra ritkán járunk, nem kell folyamatosan szagolni.
elfelejtettem értesítőt kérni...
igen, azóta már mi is zöldhulladékozunk. Egyszerűen kényszerít a rendszer
http://svajcibicska.blog.hu/2011/01/06/szemetkezeles_es_elszallitas
Megjegyzés küldése